Paella traiteur

De maaltijd is één van de belangrijkste onderdelen bij de organisatie van een feest. Je kan hiervoor beroep doen op een traiteur. Deze verzorgd op locatie (aan huis, in een feestzaal enz.) een heerlijke maaltijd, eventueel aangevuld met bijkomende diensten zoals dranken, borden en bestek. Je boekt een traiteur best zo snel mogelijk daar de meeste traiteurs snel volgeboekt zijn op bepaalde dagen.

Paella Fusion is een paella traiteur met jaren ervaring in het verzorgen van paellafeesten op locatie. Naast het bereiden van paella verzorgen wij eveneens tapas, desserten, Spaanse dranken en andere diensten.

Wij brengen al het kookgerei mee naar de feest locatie en bereiden de paella voor je gasten in een grote paellapan. De gasten kunnen de bereiding dus op de voet volgen en eventueel vragen stellen aan de kok. Wanneer de paella klaar is zal de kok de gasten bedienen rechtstreeks vanuit de pan op de aangereikte borden. Onze rijkelijk gevulde paella’s staan bekend voor hun kwaliteit en ruime porties.

Als professionele paella traiteur verzorgen wij paella en tapas voor elke gelegenheid vanaf 25 personen. Afsluiten kan met een heerlijk dessertbuffet. Ook voor de bijhorende Spaanse dranken kunnen wij zorgen.

Tip: Voor feesten in april en mei is het aangeraden om ruim (enkele maanden) op voorhand te reserveren. Door de vele communiefeesten en lentefeesten die plaatsvinden in deze periode is het belangrijk om er tijdig bij te zijn.

© Copyright foto en film Cook Fusion BV

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?