Pasta Fusion

Dranken

In combinatie met onze pasta- en/of hapjes formules kunnen wij eveneens voor de bijhorende dranken zorgen. Een aanrader is onze huisbereide Sangria met vers fruit geserveerd in een grote kom. Ook bieden we Spaanse wijnen en Cava aan, in samenwerking met onze betrouwbare partner.

 • Sangria
  SANGRIA
  €10/liter
  Huisbereide sangria met vers fruit. (Sangriaglazen zijn niet standaard inbegrepen)
 • Alcoholvrije sangria
  ALCOHOLVRIJE SANGRIA
  €10/liter
  Huisbereide alcoholvrije sangria met vers fruit. (Sangriaglazen zijn niet standaard inbegrepen)
 • Cava prim dominio de la vega intimissimo
  Cava / Dominio Intimissimo Brut
  €13
  Fijne bubbels, aroma's van citrus en appel, met hints van vers brood en gist. Sprankelend fris in de mond, mooi in balans met een zacht bittertje in de afdronk.
 • Rode wijn bole
  Rode wijn / Bole
  €13
  Mooi geconcentreerde kersenrode kleur. Intense neus van rijp rood fruit en kruid, met lichte hints van toast. Evenwichtig, met een goede structuur en een lange, sappige afdronk.
 • Rode wijn Berola
  Rode wijn / Berola
  €17
  80% garnacha, 20% syrah. De garnacha komt van 35 tot 60 jaar oude stokken, deze van syrah zijn 15 jaar oud. De wijngaard is aangeplant op 700 meter hoogte, op een rotsachtige ondergrond van klei en leisteen. 14 maanden lagering op Frans en Amerikaans eiken vaten.
 • Witte wijn principe de Viana Chardonnay
  Witte wijn / Príncipe de Viana Chardonnay
  €11
  Een witte wijn van 100% chardonnay, 's nachts geoogst. 3 maanden vatlagering op Amerikaanse en Franse eiken vaten. Rust tegelijkertijd ‘sur lie’ met regelmatige batonnage, waarbij men bewust het gistbezinksel gaat opschudden zodat er een intenser contact komt met de wijn.
Dranken worden gekoeld meegebracht. Bediening van de dranken is niet inbegrepen in de bovenstaande tarieven maar is wel mogelijk. Vraag voor een offerte op maat.
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?