Hoe werkt het

Stap 1
Kies een afhaaldatum, en selecteer het aantal personen bij de paellapan(nen) die je wenst te bestellen. Klik vervolgens op de knop "Voeg toe" en ga naar stap 2.
Stap 2
In stap 2 kan je kiezen voor de apero tapas die je voor je hoofdgerecht kan nuttigen. Selecteer het aantal personen bij de apero tapas die je wenst te bestellen, klik op voeg toe en ga naar stap 3.
Stap 3
In stap 3 krijg je een overzicht van je bestelling. Vul alle gegevens in en klik op afrekenen. Betaal vervolgens het bedrag.
Afhalen
Je kan je bestelling komen afhalen op je geselecteerde dag om 11u of op het uur dat afgesproken is. Indien er nog een resterend bedrag te voldoen is kan dat ter plaatse cash of via Payconiq betaald worden. Bij een afhaalpan paella wordt steeds het volgende materiaal meegeleverd;
  • Paellapan met bereide paella
  • Gasbrander met snelkoppeling
  • Lichtgewicht gasfles
  • Staander
  • Kort stappenplan
Opwarmen en genieten
Vervolgens kan je heel eenvoudig je gerecht opwarmen en serveren aan je gasten. Smakelijk!
Retour
Indien er ook kookgerei van Letscook gebruikt wordt zoals pannen en vuren dan breng je dit na het schoonmaken terug op het afgesproken retour moment vermeld in de E-mail.

Diameter afhaal paellapannen

Hou er wel rekening mee dat de paellapannen ook nog handvaten hebben. Dus reken bij de diameter van de pannen nog een 10cm bij.

Aantal personen
10 – 19
20 – 29
30 – 39
Diameter
60cm
72cm
85cm

Afhalen en retour brengen

Gelieve het materiaal schoongemaakt terug te brengen.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?