Over ons

Winkelinfo

COOK FUSION BVBA
Berentrodedreef 51
2820 Bonheiden
België

T +32 (0)15 34.43.83
klant@cookfusion.be

Routebeschrijving

Openingsuren winkel

AANGEPASTE CORONA OPENINGSUREN : We zijn op dit moment enkel open op afspraak.

Gesloten op zon- en feestdagen.

Online kan u betalen met Visa, Mastercard, paypal, Sofort, Ideal en overschrijving. In onze winkel in Bonheiden kan u Cash en met Payconiq betalen.

Over Cook Fusion

Als traiteur verzorgen wij feesten en evenementen op locatie. In onze kookwinkel bieden wij kwaliteits kookgerei aan. Ook voor paellapannen, wokpannen en toebehoren te huren kan u bij Cook Fusion terecht.

Op onze blog komt u meer te weten over catering en evenementen. Voor nieuwe producten of nieuwtjes uit de sector verwijzen we u graag door naar onze blog.

In onze winkel in Bonheiden bij Mechelen kan u terecht voor verkoop van het kookgerei.

U kan al het kookgerei ook online aankopen via deze webwinkel. Maak uw keuze tussen ons kwaliteits kookgerei voor de hobbykok en professional.

Het is eveneens mogelijk om bepaalde artikelen in te bouwen in eigen creaties. Wanneer u gasbranders wenst in te bouwen zorg dan wel voor voldoende verluchting en hou er rekening mee dat de garantie van sommige gasbranders vervalt wanneer u deze inbouwt.

Daar het kookwereldje steeds in beweging is werken wij op dit moment aan de kookbeleving van morgen. Neem dus regelmatig een kijkje op onze website om als eerste de nieuwigheden te ontdekken.

Wanneer u iets niet direct kan terugvinden of er is iets niet duidelijk aarzel dan niet om contact op te nemen.

Alvast veel kookgenot en feestplezier!

Cook Fusion
Als koken een passie is!